DAS ARIER писал(а):а разве без этой хрени смотреть нельзя? настроил вай-фай на телеке и смотри
Хочу через мобилу.раз есть такая куйня,чего не опробовать то ?
Но к сожалению в мобиле нет функции NFC.
Забі ты на гэты NFC. Ён табе абсалютна без патрэбы. Стаў сабе на мабілку LG TV Remote ці штосьці падобнае - і ў добры шлях! Калі тэлевізар і тэлефон будуць падлучаны да адной Wi-Fi-сеткі, то сігнал ад тэлефона к тэлевізару будзе перадавацца праз Wi-Fi, а не праз NFC. І будзе табе шчасце!
Хто шукае, той знаходзіць.
Калі гэта - ўся моц нашага гінучага роду, капальнікі заслугоўваюць "смерці".
DAS ARIER писал(а):а разве без этой хрени смотреть нельзя? настроил вай-фай на телеке и смотри
Хочу через мобилу.раз есть такая куйня,чего не опробовать то ?
Но к сожалению в мобиле нет функции NFC.
Забі ты на гэты NFC. Ён табе абсалютна без патрэбы. Стаў сабе на мабілку LG TV Remote ці штосьці падобнае - і ў добры шлях! Калі тэлевізар і тэлефон будуць падлучаны да адной Wi-Fi-сеткі, то сігнал ад тэлефона к тэлевізару будзе перадавацца праз Wi-Fi, а не праз NFC. І будзе табе шчасце!
хэд писал(а):
Но я скачал нейкае такое.И хрен чаго .......
Тут ужо трэба з праграмай вазіцца. Я сабе настрайваў тэлевізар SONY праз падобную праграму на тэлефоне. Падрубіў тэлевізар к вай-фаю. Падрубіў мабілку. Зайшоў у праграму. Выбраў мадэль свайго тэлевізара. Заканэкціўся да яго. І вуа-ля! Пульт на тэлефоне.
Хто шукае, той знаходзіць.
Калі гэта - ўся моц нашага гінучага роду, капальнікі заслугоўваюць "смерці".