Па мейсцу ды ваколiцах
Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, dinoeL, Пётр
Re: Па мейсцу ды ваколiцах
Про КСП так удачно, аж в сердце защемило
Не работаешь – жить не на что. Работаешь – жить некогда
Вітаю, шаноўнае спадарства,
Гэтым разам накіраваўся я проста у лес ды поле, каб пабачыць на свае вочы, як прырода рыхтуецца да зімы. Цалкам выпадкова натрапіў на грыбы, на якія раней зусім не зьвяртаў увагі.

Дзякую сп. Копу, што падказаў, што гэта радаўкі. Праўда, Redflag кажа, што можа і не так, але я іх ужо адварыў і паклаў у лядоўню. Што будзе далей, пабачым, але гуляць у рускую рулетку я дакладна не буду
. Па усіх знаках, гэта усе ж радаўкі.

Зьдзівіла чысціня леса: дубы, асіны, елкі з асеннем лісьцем выглядалі вельмі дагледжана. Дзед некалі казаў, што так звычайна выглядае "панскі лес", дзе амаль няма сьмецця.

А вось тут відавочна была нечыя лежка:

Час ад часу былі чутны глухія стрэлы паляўнічых, таму нічога дзіўнага.
Выйшаў з лесу і убачыў такі вось пейзаж

Гэта не бабры

Прыйшоў час і трохі пад'есці. У такой абстаноўцы, нават звычайныя сасіскі набываюць асаблівы смак.

Калі ужо зьбіраўся да хаты, убачыў яе

А гэта значыць, што ўсе будзе добра.
Гэтым разам накіраваўся я проста у лес ды поле, каб пабачыць на свае вочы, як прырода рыхтуецца да зімы. Цалкам выпадкова натрапіў на грыбы, на якія раней зусім не зьвяртаў увагі.

Дзякую сп. Копу, што падказаў, што гэта радаўкі. Праўда, Redflag кажа, што можа і не так, але я іх ужо адварыў і паклаў у лядоўню. Што будзе далей, пабачым, але гуляць у рускую рулетку я дакладна не буду

Зьдзівіла чысціня леса: дубы, асіны, елкі з асеннем лісьцем выглядалі вельмі дагледжана. Дзед некалі казаў, што так звычайна выглядае "панскі лес", дзе амаль няма сьмецця.

А вось тут відавочна была нечыя лежка:

Час ад часу былі чутны глухія стрэлы паляўнічых, таму нічога дзіўнага.
Выйшаў з лесу і убачыў такі вось пейзаж

Гэта не бабры

Прыйшоў час і трохі пад'есці. У такой абстаноўцы, нават звычайныя сасіскі набываюць асаблівы смак.

Калі ужо зьбіраўся да хаты, убачыў яе

А гэта значыць, што ўсе будзе добра.

Гэй, лiтвiны, Бог нам радзiць!
-
Грибы - ивишни.
-
подкова-на счастье!
Cлаўные угодкі святкуем. Дзякуючы нашае шляхце, на 500 гадоў была прыпынена навала на Усход.
https://be.wikipedia.org/…/%D0%93%D1%80 ... BD%D0%B2%D…
https://be.wikipedia.org/…/%D0%93%D1%80 ... BD%D0%B2%D…
- Крошка Енот

Я, обычно, ношу с собой небольшой мангал из нержавеющей миски и не уродую природу кострищами...
Бля,так ты еще и унитаз с собой таскай