Gedygold писал(а):Именно таких я не видел в музеях РБ.
У нашых лепшых "краязнаўча"-"партызанскіх" музеях і пярсцёнкі са свастыкай ??? Лева- і правабаковай ??? Правакацыя !!! Вы яшчэ донцы гаршкоў са свастыкай прапануйце выставіць дабы ўвесці ў "няпанятку" хлебаробаў і ўдзельнікаў "Дажынак" !!! Хаця сустракаюцца і з зоркай ...
Custorz писал(а):Модэры!
Забаньце Рая і Гедыголда на дзень! А? Ну зноў жа пачынаюць!!!
Рабяты, ну ў натуры .....лі
"здесь банили самого Рая"
когда государству от меня чего-нибудь нужно оно называет себя Родиной.......
_____________________________________________________________________________ Мы идём широкими полями
на восходе утренних лучей....
шмунц писал(а):Доброго времени суток. Пацан решил курсач вправду написать, а не содрать как все, по натуральным материалам пусть и не своим что вообщем то и не вожно для факт мата полученного вполе, так вы ему всю охоту и отбили. Стыдно господа. А для гедиголда в инквизиторы хочеш? А на пртсобрание? С уважением.
Алексей Евгеньевич, просто хлопчик этот зафлудил весь форум поднимая старые темы. А так, в принципе, ему ни кто не отказывал в помощи.
Хто ты гэткі? — Свой, тутэйшы. Чаго хочаш? — Долі лепшай. Якой долі? — Хлеба, солі. А што болей? — Зямлі, волі. Дзе радзіўся? — У сваёй вёсцы. Дзе хрысціўся? — Пры дарожцы. Чым асвенчан? — Кроўю, потам. Чым быць хочаш? — Не быць скотам.
Я проста спачатку падняў увесь архіў Дамангола, і мне там трохі таксама дапамаглі хаця і старыя тэмы падымаў, а потым сюды прыйшоў таксама архіў падняць і больш увавгі надаваць гэтаму сайту бо тут фігуруюць знахадкі ў большасці з Беларусі.