Печать на оценку(на ауке)

Печати, пломбы, сыгнеты.

Модератор: Роман

zjamjanin

Re: Печать на оценку(на ауке)

#11 Сообщение zjamjanin »

компанiя усёж 1812-1814 плюс 20 гадоў
Кiрылiца Р?.У. расейскi афiцэр...i нiяк не паўстанец
Шукайце самi выслугу год....
варвар

#12 Сообщение варвар »

Остается атрибутировать печать и доказать, что ее владелец был принят на службу в 1812-1814г., в противном случае выслуга 20 лет - это 20 лет с момента зачисления данного господина на службу без всяких привязок к войне 1812г. ::)
Все, что касается печатей - консультации, атрибуция, оценка, покупка - пишите на sfragistik@mail.ru или можно https://vk.com/sfragis
владимир

#13 Сообщение владимир »

zjamjanin писал(а):компанiя усёж 1812-1814 плюс 20 гадоў
Кiрылiца Р?.У. расейскi афiцэр...i нiяк не паўстанец
Шукайце самi выслугу год....
всё ястна...переписка теряет смысл....
куплю гербовые печати
zjamjanin

#14 Сообщение zjamjanin »

Магчыма i памыляюся але вось 30гадоў выслугi Партрэт мастака Iвана Хруцкага,-- П.Я.Рубцова 1841.Адлюстраваны Пятро Ягоравiч Рубцоу (?… --1851) старшыня Вiцебскай казённай палаты, правадзейны стацкi саветнiк (Памятная кнiжка на 1850 год. Спб.,1849. Стр.298. Петербургский некпрополь. Том 3.1912.Старонак 629)
Як бачым у яго нагароды за вайну з Напалеонам.
А вы пашукйце адваротнае...
http://savepic.su/1025499m.jpg
владимир

#15 Сообщение владимир »

zjamjanin писал(а):Магчыма i памыляюся але вось 30гадоў выслугi Партрэт мастака Iвана Хруцкага,-- П.Я.Рубцова 1841.Адлюстраваны Пятро Ягоравiч Рубцоу (?… --1851) старшыня Вiцебскай казённай палаты, правадзейны стацкi саветнiк (Памятная кнiжка на 1850 год. Спб.,1849. Стр.298. Петербургский некпрополь. Том 3.1912.Старонак 629)
Як бачым у яго нагароды за вайну з Напалеонам.
А вы пашукйце адваротнае...
http://savepic.su/1025499m.jpg
И что????? Ну, этого орденоносца 30 лет исчисляется возможно с 1811..
и что с этого???
У "него награды за вайну с Напалеоном"... и что???
если согласиться с Вами, что цифра на печати ХХ - это выслуга лет, то объясните, почему ИСЧИСЛЕНИЕ ДОЛЖНО ИДТИ ОТ ВОЙНЫ 12-го года????
Да , чел мог воевать в 1812 году, и получить награды за эту войну, но с чего Вы решили, что военная жизнь у него началась в 1812 году??? обоснуйте
куплю гербовые печати
zjamjanin

#16 Сообщение zjamjanin »

Магчыма была такая самая манера вычысленьня як ветэранам 2WW? але пакуль, што я цалкам не упэўнены. Але,што пячатка 183? гадоў ...упэўнены.
Знайдзiце iншы доказны партрэт з выслугай i тады крычыце...
владимир

#17 Сообщение владимир »

zjamjanin писал(а): Знайдзiце iншы доказны партрэт з выслугай i тады крычыце...
БРЕД
куплю гербовые печати
cmasby
Модератор
Модератор
Контактная информация:

#18 Сообщение cmasby »

владимир писал(а):
zjamjanin писал(а): Знайдзiце iншы доказны партрэт з выслугай i тады крычыце...
БРЕД
Полнейший.
Вот портрет маршала жукова в 1945 г. На маршале награды за ВОВ. Выслуга Жукова 27 лет. Вывод: ВОВ началась в 1918 году.
Изображение
Подводное снаряжение
www.batyskaf.by
zjamjanin

#19 Сообщение zjamjanin »

Часбы!!! Дайце буйней партрэт Жукава Бо ня бачу знака за выслужлiвасьць.пакуль, што я назiраю, што год рымскiмi лiчбамi чамусьцi звязаны з 1812 годам.Часбы!!! Таму я прашу малюнак якi паказаўбы, што гэта не так..да прыкладу крымская вайна...На Жуку я такога знака ня бачу...

Цытую И.Г. Спасского::::::::::
(кресты для военных имели банты на ленте. В отношении выслуги лет ..начиная с 1827 г. Кресты георгия и владимира 4 степени с надписями дублировали особый Знак отличия беспорочной службы в виде прорезной пряжки с римскими цифрами в дубовом венке (начиная от 15 и далее через 5 лет)…:::::::) (Пачынаючы ад 15 а значыць з 1812 года калi верыць Спаскаму... Партрэт Рубцова з рэгалiямi напiсаны Хруцкiм мае разьбег адзiн год магчыма знак ХХХ выдадзены з авансам, альбо памылка даты... Пашукайце нечага разумнага i вы..

Владимир не крыўдуй, але гэтая пячатка не шляхецкая, а расейскага ваякi i хутчэй за усё з нямецкiм прозвiшчам накшталт Удгоффт але нi як не Урублеўскi....
Жаданьня дасьледаваць я у вас ня бачу , а дакулпвацца вам вельмi карцiць...Але пытаньнi i закiды прыймаю...Але гатовага адказу не дам.
Без крыўды.....
З пячаткай трэба iсьцi на гарадскiя могiлкi i шукаць расейскага служаку з прозвiшчам на У... Не думаю, што яго пахавалi у Пiцеры як Рубцова нагароджанага шпагаю за Адвагу... Ён яўна на вайне не з першых дзён, а значна пазьней i не браў Парыжа у 1814годзе..... магчыма тылавая крыса....
Вось падобная пячатка з маёй калекцыi ....Але не тылавой крысы бо на месцы баявыя медалi...
http://kladoiskatel.5bb.ru/viewtopic.php?id=6482
cmasby
Модератор
Модератор
Контактная информация:

#20 Сообщение cmasby »

Вы мысли свои в порядок приведите.
1. Какое отношение имеет обсуждаемая печать к приведенной вами картинке? И там и там есть крестики? Допустим...
2. Какое отношение выслуга лет имеет к 1812 году?
3. Что делает шляхетский герб на печати российского офицера?
4. Немецкая фамилия, Париж, тыловая крыса? )) Я бы еще добавил на вашем месте оторванную руку и любовь к портвейну и четверых детей. Холмс отдыхает.
Чешете, что в голову взбредет, пытаясь показать псевдокомпетентность.
Такое ощущение, что вы открываете первый попавшийся в гугле по запросу сайт и списываете с него все подрят. Ни логики, ни доказательств. Только ничем не подкрепленное желание поумничать.
Что-то настоящие наши сфрагисты молчат...
Подводное снаряжение
www.batyskaf.by
Ответить

Вернуться в «Сфрагiстыка. / Сфрагистика.»