Зварот да Прэзідэнта, СавМіна, Парламента.... (новы)
Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, balu, cmasby, dinoeL, Пётр, palexa
Re: Зварот да Прэзідэнта, СавМіна, Парламента.... (новы)
Да шаноунае спадарства, пытанне пра мову задавалася каб ведаць - цi правiльна дадзены адказ на зварот, а тут.....
з глузду усе з'ехалi.... Простае пытанне усiх зварухнула. А беларуская мова была, есць i заужды будзе, падабаецца гэта каму цi не, мяне гэта не хвалюе..... Аутару зварота - дзякуй за адказ на мае пытанне. З павагай...

Ёсць дзве прэтэнзіі да дэпутатаў.Isusik писал(а):Да шаноунае спадарства, пытанне пра мову задавалася каб ведаць - цi правiльна дадзены адказ на зварот, а тут.. Аутару зварота - дзякуй за адказ на мае пытанне. З павагай...
Першая: адказу па сутнасці я не ўбачыў. Расказалі пра Ўказ, пра Кодэкс аб культуры, пагадзіліся з наяўнасцю праблем, заўвагі палічылі вартымі ўвагі. І?! Усё?! Далейшыя дзеянні якія?
Другая: адказ выслалі самым звычайным лістом. Я ім заказным са зваротным паведамленнем, а яны самым звычайным. А што, калі б выцягнулі з поштовай скрынкі? Ці паштарка памылкова не ў тую скрынку кінула б?
Хто шукае, той знаходзіць.
Калі гэта - ўся моц нашага гінучага роду, капальнікі заслугоўваюць "смерці".
Отписка обыкновенной районной чиновницы http://kuchinskaya.house.gov.by/ru/news ... mitso-190/Damian_x писал(а):![]()
![]()
![]()
Адказ з Палаты Прадстаўнікоў Нацыянальнага Сходу.![]()
Калі скараціць, то атрымліваецца:
- расказалі пра Указ №485 і Кодэкс аб культуры;
- пагадзіліся, што ёсць пэўныя праблемы;
- угулам мой "матэрыял" падаўся цікавым і вартым грамадскага абмеркавання.
![]()
Буду спісвацца з імі і далей. Адказам катэгарычна не задаволены!
ПОИСК ПОГИБШИХ И ПРОПАВШИХ БЕЗ ВЕСТИ В ВЕЛИКУЮ ОТЕЧЕСТВЕННУЮ ВОЙНУ
https://www.facebook.com/groups/480645598955445/
https://www.facebook.com/groups/480645598955445/
Что б не было каких либо непоняток с моим вопросом и на каком языке обязаны давать ответ на обращение :Dr.KA писал(а):и отвечать на том, на котором был запрос
Закон Республики Беларусь от 18.07.2011 N 300-З (ред. от 15.07.2015) "Об обращениях граждан и юридических лиц"
Статья 18. Требования к письменным ответам (уведомлениям) на письменные обращения
(в ред. Закона Республики Беларусь от 15.07.2015 N 306-З)
1. Письменные ответы (уведомления) на письменные обращения излагаются на языке обращения. Письменные ответы должны быть обоснованными и мотивированными (при необходимости - со ссылками на нормы актов законодательства), содержать конкретные формулировки, опровергающие или подтверждающие доводы заявителей.
Звяртаўся ў свой час на БТ-1. Атрымаў адказ. Чым чорт не жартуе, мо й будзе ток-шоў.

Я всегда во всё светлое верил, больше всех в наш советский народ, но не поставят мне памятник в сквере, где нибудь у Никитских ворот.
Формальная отписка, МЫ туда не попадём.
А вам Руслан, БОЛЬШОЕ спасибо за вашу позицию в нашем деле.
.
Формальная отписка, МЫ туда не попадём.

А вам Руслан, БОЛЬШОЕ спасибо за вашу позицию в нашем деле.

.
Шваль и мерзавцы. Я просто очень хорошо это знаю. Подонкам от антиквариата будет поставлен заслон. . И так, как эту сволочь сажают в Британии, , Германии, , в конце концов, и в России - то же самое будет и у нас. И это писал профессор?
За ваш труд вам ннизкий поклон!
Но на Бт-1 и ток-шов Форум-лутше не попадать, бутет как С Телогрейкиным.Сделают все как выгодно ИМ.
Но на Бт-1 и ток-шов Форум-лутше не попадать, бутет как С Телогрейкиным.Сделают все как выгодно ИМ.
Заўтра будуць адпраўлены заказныя лісты:Va_bor1 писал(а):Я всегда во всё светлое верил, больше всех в наш советский народ, но не поставят мне памятник в сквере, где нибудь у Никитских ворот.
Формальная отписка, МЫ туда не попадём.![]()
А вам Руслан, БОЛЬШОЕ спасибо за вашу позицию в нашем деле.![]()
.
- у Міністэрства юстыцыі, з тэкстам зварота, спасылкай на адказ Апарат Савета Міністраў (аб тым, што зварот накіраваны ў МінКульт, а што МінКульт можа адказаць з нагоды прымянення Ўказа?), для адказу ў межах сваёй кампетэнцыі;
- у Міністэрства ўнутраных справаў, па тым жа прычынам, што і ў МінЮст.
- У Палату прадстаўнікоў, адказ на іх адказ, дзе акрамя вады мала што было.
За выходныя, магчыма, напішу артукул аб тым, што адбываецца са знаходкамі на палях пад уздзеяннем сельскай гаспадаркі. Са шматлікімі фотаматэрыяламі. Спадзяюся на "Свабодзе" апублікаваць.
Калі з розумам падыйсці, то і на такім шоў можна схіліць меркаванні гледачоў на свой бок. У любым выпадку агучванне праблемы, гэта значна больш, чым нічога. Горш дакладна не будзе. Хіба толькі ўвядуць законнае раскулачванне прыватных калекцыянераў і забарону на захоўванне металашукальніка.DDHH7777 писал(а):За ваш труд вам ннизкий поклон!

А как выгодно ИМ? Кому ИМ?
Узнал недавно инфу из лагеря наших гонителей-архов: они очень недовольны репортажем по БТ, считают, что он (репортаж) неправильный, и даже больше в нашу пользу сигнализирует. Они (архи) думали, что будет что-то погромное, обвинительное, а их выставят спасителями бесценных черепков и гнилых монет на колхозных угодья с сияющими нимбами. Ан, нет-с. Такое вот БТ.
Узнал недавно инфу из лагеря наших гонителей-архов: они очень недовольны репортажем по БТ, считают, что он (репортаж) неправильный, и даже больше в нашу пользу сигнализирует. Они (архи) думали, что будет что-то погромное, обвинительное, а их выставят спасителями бесценных черепков и гнилых монет на колхозных угодья с сияющими нимбами. Ан, нет-с. Такое вот БТ.