Я так разумею, Вас цікавіць Марзалюк?джуз писал(а):Выкладывайте главных.Custorz писал(а):Астатнія застаюцца "ў ценю"

Модераторы: cmasby, balu, dinoeL
Я так разумею, Вас цікавіць Марзалюк?джуз писал(а):Выкладывайте главных.Custorz писал(а):Астатнія застаюцца "ў ценю"
Ну вот, вроде все на свои места становитсяCustorz писал(а):Караценька так:Custorz: антычныя манеты+рознае па жалезнаму веку (эмалі, фібулы і г.д.) + для спадара Плавінскага - усё па зброі 9-13 стст.
dz_pala6uk "Чешуя"
2/3 спірта: каменныя свідраваныя сякеры+іншыя каменныя і крамянёвыя вырабы+бронзавыя прылады бронзавага веку (напрыклад, кельты і пальштабы)
arkada: (сядзіць як партызан ) жалезны век цэнтральнай і паўночнай Беларусі+эмалі ж.в.Астатнія застаюцца "ў ценю"
Ну конечно же... чё там такого...? Ну написал и написал...Alexmak писал(а):Чего ВАм так въелся этот Морзалюк.... Ну написал пару опусов про копателей, ну и Бог с ним......
Володь, да не переживай ты такНу конечно же... чё там такого...? Ну написал и написал...
Лёш, тока он это писал не с твоими находками... и не твои отчёты перекручивал как "разграбление могилёвской обл." да и не твой "ник" указывал в статье...
Правда... чё там такого...?
Ну я та ў прынцыпе не "ціхаруся" ўжо даўно. Так што чакаю ад ВасAK-47 писал(а):ну и сидите дальше в тихаря и хрена вам когда перепадёт уникальных находок для навуки и статистики
Для САПРАЎДНЫХ энтузіастаў і шчыры ДЗЯКУЙ бывае дастатковы. А наконт добрых знаўцаў ТУТ... Выбачайце мяне, калі ласка, але іх на форуме - адзінкі (тых, хто РАЗБІРАЕЦЦА ў археалогіі). Ёсць добрыя рэчазнаўцы, ёсць добрыя знаўцы каталогаў, але гэта крыху іншае.AK-47 писал(а):просто СПАСИБО на самом деле мало для настоящих энтузиастов и не меньше вас знающих в определённых темах:yes: