Карточка члена КПСС Оценка

Керамика, предметы искусства и прочее.

Модераторы: Грiгорiй, palexa

краевед16

Re: Карточка члена КПСС Оценка

#21 Сообщение краевед16 »

Дык яж не кажу пра дурныя грошы, у той час 5 далярау былi вялiкiмi грошамi. А пару бабiн шнуркоу для звязвання цюкоу сена можна было канвертаваць у духкасетнiк Internacyonal)))
Распаўся б камень ад жальбы, калi б ен знаў, як торг над намi, вядуць маскоўскiя рабы з велiкапольскiмi панамi.
Алесь Дудар. 1928 г. Верш «Пасеклi край наш папалам». Аўтар растраляны бальшавiкамi.
Va_bor1

Re: Карточка члена КПСС Оценка

#22 Сообщение Va_bor1 »

краевед16 писал(а): 19 ноя 2022, 22:14 Дык яж не кажу пра дурныя грошы, у той час 5 далярау былi вялiкiмi грошамi. А пару бабiн шнуркоу для звязвання цюкоу сена можна было канвертаваць у духкасетнiк Internacyonal)))
А за дзесятак лемехау ад трактара можна было и музыкальны цэнтр прыперци. Гэтак краину и разваравали чаго тольки небыло на тым торговиску гельде. За капейки......
Я калисьци на мяжы с немцами , ( вазиу людзей за ауто) на мясцовым рынку прадау гансу механичны выличальник ФЕЛИКС за100дм. Палову ад таго штот зарабиу за паездку )) :yes:
Шваль и мерзавцы. Я просто очень хорошо это знаю. Подонкам от антиквариата будет поставлен заслон. . И так, как эту сволочь сажают в Британии, , Германии, , в конце концов, и в России - то же самое будет и у нас. И это писал профессор?
Ответить

Вернуться в «Рознае. / Разное.»