Тысяча чертей,я почти поверилвосток писал(а):Пакапаць мы i у сябе пакапаем,трэба толькi пачакаць крыху..Да вас трохi далякавата, да й не чакаяце вы нас..Не,не паедзем!

Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, dinoeL, Пётр
Тысяча чертей,я почти поверилвосток писал(а):Пакапаць мы i у сябе пакапаем,трэба толькi пачакаць крыху..Да вас трохi далякавата, да й не чакаяце вы нас..Не,не паедзем!
готов даже без шашек за умеренную плату возить вас по вашим местамАматар портэра писал(а):Перасядзім ужо як небудзь , пачакаем да вясны, а там глядзіш і чэл мо зьявіцца з калесамі.....
У нас ужо усе выбрана, надо к вам ехать, ну туда где вы говорили, что монет на полях тьма валяется....сторож писал(а):готов даже без шашек за умеренную плату возить вас по вашим местамАматар портэра писал(а):Перасядзім ужо як небудзь , пачакаем да вясны, а там глядзіш і чэл мо зьявіцца з калесамі.....
Копают так,шо аж гай шумитьsowerio писал(а):как то совсем притихла ветка, не уж то копать перестали
Да не ,ви шокарпыч писал(а):Наверное гильзы и шмурдяк какой, или советов пару нашли..
А я Рим, так и не нашел.valentin.v71 писал(а):Да не ,ви шокарпыч писал(а):Наверное гильзы и шмурдяк какой, или советов пару нашли..![]()
,Рым шукають,
па 1-2 манетки за целый день ,да и то если повезёт.