СМІ пра пошук, калекцыі і Ўказ №485(указ "О ТРЁХ ЧЕРЕПКАХ"
Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, balu, cmasby, dinoeL, Пётр, palexa
Re: СМІ пра прыборны пошук, калекцыі і Ўказ №485
друзья-да о чем тут речь....какие законы?вы в беларуси... 

І почему опять 14-ого вступает в сілу еслі в карточке, указано вступленіе 18-ого?? Оні просто тупо счітают 3 месяца от подпісанія?
podnogami открою секрет, если все правильно делать, то любого чиновника можно этими самыми законами замудохать до белого каления и невменяемости.
Борисыч мне то ссать нечего-закон я не нарушал .а если архи считают что по пахотному полю я хожу преступление-то не я эти поля ковырял до 50 см...
Адкажу за Максіма. Не ёнashg писал(а): Так а кто тогда это прідумал??? Максім, можете напісать мне в лічку - очень хочется узнать об этом!!!!

Errare humanum est
Будзе цікава пачуць і Ваш варыянт!Custorz писал(а):Адкажу за Максіма. Не ён

А чаму Вы лічыце, што я павінны ТУТ апавяшчаць інфармацыю пра аўтараў Указа і палажэнняў?ashg писал(а):Будзе цікава пачуць і Ваш варыянт!Custorz писал(а):Адкажу за Максіма. Не ёнАдказ я "Не я" - не падыходзіць! Пра Максіма ўжо ведаем, што не ён, як Вы кажаце...
Errare humanum est
Гэта тайна? Чаму? І шчыра кажучы чаму Вы вырашылі, што нешта павінны? Я ж напісаў "Будзе цікава", а не "патрабую адказа". А вось патрабаваць хутка можна будзе ад таго ж Максіма (пра Вас не ведаю, не знаёмы) "бясплатнай працы ў тых камісіях". Няхай дзякуй скажа тым, хто распацаваў гэта аднабаковае дурства пад нумарам 485. Але ж я прапаную згарнуць гэтую дыскусію, бо тэма трохі пра іншае. Калі ёсць цікаваць можна працягнуць у прыватных паведамленнях.Custorz писал(а):А чаму Вы лічыце, што я павінны ТУТ апавяшчаць інфармацыю пра аўтараў Указа і палажэнняў?
ПОИСК ПОГИБШИХ И ПРОПАВШИХ БЕЗ ВЕСТИ В ВЕЛИКУЮ ОТЕЧЕСТВЕННУЮ ВОЙНУ
https://www.facebook.com/groups/480645598955445/
https://www.facebook.com/groups/480645598955445/
Хорошая статья