Светлы востраў.
Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, dinoeL, Пётр
- Аматар портэра
Re: Светлы востраў.
интересная задумка в утюге картофан запекать.Чем то приправляли или так просто картошку запекали?
Честность помогает найти настоящих друзей и настоящих врагов.
- Аматар портэра
komrad писал(а):интересная задумка в утюге картофан запекать.Чем то приправляли или так просто картошку запекали?

Піце піва, мужыкі, век такі і час такі.
- Аматар портэра
Дарэчы, планую наступным летам паехаць да сябе на гістарычную радзіму. Есць там сярод стагоддзямі некранутых балотаў урочышча Белая выспа. Цікавая назва. Абы не сустрэўся шэры воўк...
Піце піва, мужыкі, век такі і час такі.
абы люди злые не встретилисьАматар портэра писал(а):Абы не сустрэўся шэры воўк...

Честность помогает найти настоящих друзей и настоящих врагов.
Как в былые времена..Шлепаешь подальше, поглубже.. Теперь старые, надо доехать.
. А так интересно. 

Сдам квартиру на сутки в центре Минска.
моб. Vel. 8029 6852131
моб. Vel. 8029 6852131
-
Перадгісторыя:komrad писал(а):интересная задумка в утюге картофан запекать.Чем то приправляли или так просто картошку запекали?
У далекія студэнтцкія гады прыдумаў гэты спосаб мой сябра Сяргей з Гарыні, дарэчы кемлівы быў паляшук.
Толькі мы выкарыстоўвалі вядро якое падседжвалі у зазяваўшагася аднагрупніка.
За гадзіну да абеду у распаленым загадзя вогнішчы раскопваеш жаратак, пераварочваеш туды поўнае вядро бульбы і зноў загортваеш жараткам. З краёў трохі падгарала, а так смаката!
А тут проста перад абедам папауся прас на вочы вось і успомнілася.

-
Прывітанне даражэнькія!
Зусім захірэў наш форум, ані цікавых тэм, ані знаходак, ані аповядаў.
Адзін DALWITZ падымае пазітыўны настрой сваімі вандроўкамі, за што яму велькі дзякуй!
За вакном накропвае надаеда дожджык.
Толькі вярнуўся з чарговай вандроукі.
Перамок да ніткі, цікавых знаходак нуль, настрой аніякі і успомнілася учарашняе падарожжа пра якое захацелася падзяліцца з вамі.
Дык вось пачнем паціху!

Мае дамашнія праводзілі мяне з надзеяй што нарэшце я знайду тое што шукаю ужо колькі год і супакоюся,
больш часу буду удзяляць хатняй гаспадарцы і асабіста ім.
Наіўныя! 

Ну вось вабяць мяне такія дарожкі-сцяжынкі, і нічога не магу з сабой зрабіць, усётакі адчуваю не абышлося у нашым родзе без цыганскай крыві.

Знік наш брат з палёў. Зрэдку убачыш машыну у цікавым мейсцы, а пад'едзеш бліжэй і цені камрадаў знікаюць у суседніх кустах.
Ні прывітацца, ні перакінуцца з кім словам. Дык вось пабачыце на пыльнай дарозе гэтую машынку не нарвуйціся, гэта ваш аднадумца і шкоды вам не зробіць.

Разведка вынікаў не прынесла, намечанае мною поле не пераарана.
Ну не бяда, пройдземся лесам па старым засценкам.

Алеж вольна адчуваюць бабры сябе у гэтых мясцінах. Хатка у дзесяці мэтрах ад дарогі, ды якая, мабыць алігарх бабрыны будаваўся.

Дарога праз ручай. Але што гэта слепіць вочы высакародным бляскам. О, то ожэл бялы! А ну ходзь сюды!
І заўважце, мытанакіраванага пошуку не было, знаходка выпадкова трапіла мне на вочы.

Ну што, старшыня сельвыканкама швэндауся на паляванні і мабыць згубіў.От вяпла, ну заўтра папытаю дзе яго знак улады!

А вясна ідзе не гледзячы на халадэчу. Вось і калужніца разкрыла свае яркія вочкі.
Дак за вандроўкай не заўважыў як пачало вячарэць, ды зноў пайшоў дождж, пара і да дому.
На прыканчэнне.

Зусім захірэў наш форум, ані цікавых тэм, ані знаходак, ані аповядаў.
Адзін DALWITZ падымае пазітыўны настрой сваімі вандроўкамі, за што яму велькі дзякуй!
За вакном накропвае надаеда дожджык.
Толькі вярнуўся з чарговай вандроукі.
Перамок да ніткі, цікавых знаходак нуль, настрой аніякі і успомнілася учарашняе падарожжа пра якое захацелася падзяліцца з вамі.
Дык вось пачнем паціху!

Мае дамашнія праводзілі мяне з надзеяй што нарэшце я знайду тое што шукаю ужо колькі год і супакоюся,
больш часу буду удзяляць хатняй гаспадарцы і асабіста ім.

Ну вось вабяць мяне такія дарожкі-сцяжынкі, і нічога не магу з сабой зрабіць, усётакі адчуваю не абышлося у нашым родзе без цыганскай крыві.

Знік наш брат з палёў. Зрэдку убачыш машыну у цікавым мейсцы, а пад'едзеш бліжэй і цені камрадаў знікаюць у суседніх кустах.
Ні прывітацца, ні перакінуцца з кім словам. Дык вось пабачыце на пыльнай дарозе гэтую машынку не нарвуйціся, гэта ваш аднадумца і шкоды вам не зробіць.

Разведка вынікаў не прынесла, намечанае мною поле не пераарана.
Ну не бяда, пройдземся лесам па старым засценкам.

Алеж вольна адчуваюць бабры сябе у гэтых мясцінах. Хатка у дзесяці мэтрах ад дарогі, ды якая, мабыць алігарх бабрыны будаваўся.

Дарога праз ручай. Але што гэта слепіць вочы высакародным бляскам. О, то ожэл бялы! А ну ходзь сюды!
І заўважце, мытанакіраванага пошуку не было, знаходка выпадкова трапіла мне на вочы.

Ну што, старшыня сельвыканкама швэндауся на паляванні і мабыць згубіў.От вяпла, ну заўтра папытаю дзе яго знак улады!

А вясна ідзе не гледзячы на халадэчу. Вось і калужніца разкрыла свае яркія вочкі.
Дак за вандроўкай не заўважыў як пачало вячарэць, ды зноў пайшоў дождж, пара і да дому.
На прыканчэнне.

Вiтаю
!!!!!
Цудоуна !!!
Я вот сегодня темой не поддержу
Попал в такую бодягу ( Шоб ты Рябов с гидромета здоров был
) ... даже фотик достать не мог , лило и лило сверху
, до сих пор с куртки дома " дождь" идёт

P.S. " Солтыс" вельми понеже ...

Я вот сегодня темой не поддержу

P.S. " Солтыс" вельми понеже ...