DALWITZ
Дзякуй Вам з поўдня абодвум за прыгажосць,якою вы нясеце

Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, dinoeL, Пётр
ДзякуйZемляк писал(а):nordland, валошка у вас проста цуд!!!
Зацікавілі сваім расповедам, а можа там шчасце было схаванаandreff писал(а):здорово у вас получается![]()
![]()
![]()
![]()
а я вот сегодня был одурманен чудесным запахом . не мог понять откуда, но вскоре увидел куст цветов. не стал и выкапывать сигнал, боясь повредить такую красотень. решил сфоткать и на форуме похвастаться. вытащил телефон - батарея села..
P.S. сигнал был пробочный
Не. Точна не шчасце. Шчасце дома у бабулi. Канiкулы у школi.inkassator писал(а):Зацікавілі сваім расповедам, а можа там шчасце было схаванаandreff писал(а):здорово у вас получается![]()
![]()
![]()
![]()
а я вот сегодня был одурманен чудесным запахом . не мог понять откуда, но вскоре увидел куст цветов. не стал и выкапывать сигнал, боясь повредить такую красотень. решил сфоткать и на форуме похвастаться. вытащил телефон - батарея села..
P.S. сигнал был пробочный![]()
![]()
andreff писал(а):Зацікавілі сваім расповедам, а можа там шчасце было схаванаinkassator писал(а):![]()
![]()
P.S. сигнал был пробочный![]()
![]()
Тады я згодны з вамiandreff писал(а):е. Точна не шчасце. Шчасце дома у бабулi. Канiкулы у школi.![]()